Beredskapsaksjon for tyfonofrene i Tacloban

Vi forbereder nå nødhjelp til de rammede i Tacloban etter supertyfonens herjinger.

Filippinene ble rammet av tyfonen Haiyan rundt midnatt i går norsk tid.

Erlend hadde sammen med barn og ansatte på senteret på forhånd hamstret vann, diesel, ris og medisiner som etter planen vil rekke i en uke for alle som bor på barnehjemmet. De hogde ned trær i nærheten av bygningene og har gjennomført nøddriller med barna. De var godt forberedte.

Omfanget av ødeleggelsene er umulig å si noe om så lenge vi ikke får kontakt med Erlend eller noen av de andre på senteret, men vi vet at de vil trenge forsyninger av vann, mat og medisiner, både til de faste brukerne av senteret vårt, men også for å hjelpe andre rammede i Tacloban.

Den siste rapporten fra Erlend var at alle var trygge, men det var store ødeleggelser på studiesenteret som er det ene bygget på området. Rett før midnatt ble strøm og telefonnett kuttet av tyfonen, og vi har ikke hørt noe mer fra han.

Det eneste vi vet nå er at vi i Streetlight kommer til å trenge all støtte og hjelp vi kan få i dagene og ukene framover. I første rekke for å gi umiddelbar hjelp i form av rent vann, mat og medisiner til de som trenger det, og på sikt til oppbygging av Streetlight og Tacloban. Vi håper dere har mulighet til å støtte opp om denne aksjonen!

Hvis du vil hjelpe oss så kan du gi penger til Streetlights kontonummer 4202 31 56606 eller benytte vår PayPal løsning.

Følg Streetlight på Facebook og Twitter for oppdateringer.

Gi din støtte gjennom Paypal

Nyhetsbrev Få nyheter og oppdateringer